Denna cheesecake med björnbär och kolasås är en höjdare. Ovanpå marängbottnar lägger du en himmelsk röra av bland annat marshmallows, björnbär, färskost och en kolasås gjord på kondenserad mjölk. Cheesecaken serveras fryst med kolasåsen till topping.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2010
Fri från gluten. Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lina
2016-01-15Bästa efterrätten som går att förbereda dagen innan. Jag får alltid stående ovationer för denna cheesecake :-)
Redaktionen
2010-10-18Hej! Nej man ska inte värma mjölken som blandas med färskosten, den ska alltså blandas direkt. Däremot ska man koka den (hela burken) som ska vara till kolasåsen.
Maria
2010-10-18Hej! Jag undrar om man ska röra ihop den kondenserade mjölken och färskosten utan att mjölken har fått koka först? Kanske en dum fråga men det är ju tråkigt att göra fel...