Fruktsallad med hasselnötstopping

Denna lättlagade och friska fruktsallad med hasselnötstopping är ett riktigt höjdarrecept! Blanda snabbt ihop dina mumsiga frukter och servera dem direkt med den krämiga toppingen av nötter, matyoghurt, syrligt apelsinskal och söt honung.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006

Ingredienser
4 portioner
2 blodapelsiner
1 mango
2 bananer
200 g frysta hallon (tinade)
Hasselnötstopping
2 dl hasselnötskärnor
2 dl matyoghurt eller turkisk yoghurt
rivet apelsinskal
2 tsk honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1790 KJ / 428 kCal
Fett25 g
Salt0.06 g
Kolhydrater39 g
Protein8 g
Kommentarer
Jag tycker det räcker med 0,5 - 1 dl nötter i toppingen. Jag rostar inte nötterna då jag tycker de blir beska då. Annars är det ett toppenrecept. Väldigt gott!
Johanna
2008-09-19Underbart gott men snåla inte med honungen.
Marianne
2006-07-20