Frukt med mandelkross
![Frukt med mandelkross](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16915/cf_259/frukt_med_mandelkross.jpg)
Frukt med mandelkross är en underbar dessert med smak av medelhavet. Blanda ihop medelhavsyoghurt och krossade mandelbiskvier som du sedan serverar ihop med apelsin och passionsfrukt.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2008
![Frukt med mandelkross](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16915/cf_259/frukt_med_mandelkross.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/2 dl mandelbiskvier
2 dl medelhavsyoghurt
Till servering
apelsinfilé
passionsfrukt
För alla
Innehåller mjölk och ägg. Glutenfri, om Cloetta mandelbiskvier används, annars kontrollera innehållet.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi533 KJ / 126 kCal
Kommentarer