Frittata med oliver och fetaost

Frittata med oliver och fetaost är en matig variant på omelett med sydeuropeiska toner. Härliga ingredienser som sparrispotatis, paprika, fetaost och oliver med pimiento bidrar till att receptet snabbt blir en ny vardagsfavorit. Servera frittatan med en sallad av rucola och tomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 15 2013

Gör så här
00:05:00
00:03:00
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1893 KJ / 453 kCal
Fett28 g
Salt3.5 g
Kolhydrater25 g
Protein23 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
6 stDet är synd på ett så gott recept att man inte har vinnlagt sig om att justera tillagningstiderna. Precis som fler här skriver behövs det längre tid för stekning av potatis samt ugnstillagning. Tippar på 10-15 min för potatis och 30 min i ugnen. En van kock ser ju receptets brister men många nybörjare kommer stå med rå potatis och rinnig gratäng här.
Katharina
Hej Katharina! Nu har vi äntligen sett över receptet och tillagningstiden. Tack för att du hjälpte till och påpeka det igen. Vänliga hälsningar Harriet.
ICA-köket
Supergott och enkelt. Slarva inte med att steka potatisen ordentligt innan.
Jennie
Supergott, enkelt och smidigt!
Mariana
Favoritrecept som är perfekt till matlådor! Gott att steka med lite vitlök också. Samt längre tid i ugnen än vad receptet anger, som övriga också skrivit.
Kristina
Fick också ha den inne i 30 minuter men väl värt väntan.
Anna maria
Absolut inte färdigt efter 15 minuter i ugnen, äggen och mjölken har inte satt sig. Skulle snarare säga 30 minuter + låt stå i 15 minuter efter. Supergott!
Nellie