Frittata är en italiensk omelettvariant och till en sådan tar man i regel vad man haver. Det är alltså den ultimata resträtten, som passar utmärkt att njuta av såväl till frukost, brunch, lunch och middag. Här laddar vi frittatan med sojabönor, spenat och chèvre.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2016
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av cottage cheese, ost och mjölk.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gunilla
2021-07-15Smarrigt och enkelt!
Tomas
2020-06-04Mycket god, matig rätt, som vi lagade som kvällsmål. Tog på rekommendation fr recensioner fetaost istället för chèvre. Stekte med bacon i löken (familjen vill gärna ha nåt mer än rent vegetariskt). Vi tillsatte även 1/2 tsk sambal oelek, för att få lite sting i rätten. Med en fräsch grönsallad blev 4 pers mätta och det räckte även till matlåda dagen därpå.
Johanna
2017-10-19Jag brukar byta ut chèvren mot fetaost. Enkelt, snabbt och mycket gott recept.