Friterat tunnbröd med kantarell och äpple

Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterat tunnbröd med kantarell och äpple

Höstiga snittar med friterat tunnbröd och en gräddig röra med smörstekta kantareller, lök och äpple. Perfekt att mumsa på före maten, på buffén eller som drinktilltugg. Leta efter färdiga tunnbrödschips i butiken om du inte vill fritera.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014

Friterat tunnbröd med kantarell och äpple

Ingredienser

6 portioner
2 mjuka tunnbröd
1 l frityrolja
1/2 rödlök
1 äpple
4 dl kantareller
1 msk smör
1 krm salt
1/2 krm peppar
1 dl vispgrädde

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi807 KJ / 193 kCal
Fett14 g
Salt0.48 g
Kolhydrater15 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Pommes
Betyg 2.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Suovasklämma
Betyg 2.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörstekta kantareller
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Friterad lök
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellrisotto
Betyg 4.6 av 5.87 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantareller i gjutjärn
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad