Friterat rispapper med svampröra

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Friterat rispapper med svampröra

Underbart god svampkräm med kastanjechampinjoner och sojabönor. Fritera rispappret och bryt i lagom stora bitar. Lägg på röran tillsammans med krispig rostad lök och koriander. Perfekt att servera på ett buffébord eller som en enkel förrätt. 

Friterat rispapper med svampröra

Ingredienser

8 bufféportioner
250 g kastanjechampinjoner
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 tsk sesamolja
salt
svartpeppar
1 förp kokta sojabönor eller kokta kikärtor (à 380 g)
2 msk tahini
1/2 lime (saften)
ca 3 dl neutral olja till fritering
8 rispapper
1 kruka koriander
1 dl rostad lök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Blev en hit bland unga och gamla. Använde dock svarta bönor och persilja istället

    Jenny

Testa liknande recept

  • Snabb boeuf bourgignon på rödbetor
    Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Thaigryta med sojabönor och ärtskott
    Betyg 2.5 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vietnamesisk pizza
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad