Du kan göra underbara, krispiga lökringar hemma i ditt eget kök med detta fenomenala recept! Gör bara en frityrsmet att doppa de krispiga lökringarna i och låt dem snabbt friteras i olja. Servera dina varma, avrunna lökringar och njut!
Friterade lökringar är fria från ägg, laktos och mjölkprotein men innehåller gluten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Leena
2022-01-27Torka gärna lökringarna lite innan du doppar i smeten så blir de bättre täckta med smeten. Jag tillsatte lite bakpulver och mera vetemjöl plus cayennepeppar och svartpeppar.
Mikael
2021-08-03dom blev jätte krispiga o jätte goda. vi hela familjen åt o tyckte det blev kanon gott för att vara 1a gången..
Johan
2020-10-11Om man experimenterade med grundrecept! Tog lite mera mjöl,cayenne och egen gjord kryddblandning i smeten! Så blev den bra!