Friterade laxbollar med chili och glasnudlar

10
0
Friterade laxbollar med chili och glasnudlar

Här är ett asieninspirerat recept på härliga, krispiga friterade laxbollar med chili och nudlar. Med chili och ingefära får laxbollarna en typisk asiatisk smak och tillsammans med glasnudlar blir det här en spännande och fulländad festmåltid!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999

Friterade laxbollar med chili och glasnudlar

Ingredienser

4 portioner
1 paket glasnudlar
400 g laxfilé
1/2 röd paprika
1/2 röd chilifrukt
1/2 msk riven ingefära
3 msk olja
1/2 tsk salt
peppar
1 klyfta hackad vitlök

Frityrsmet

2 1/2 dl vetemjöl
2 1/2 dl vatten
1 äggula
olja till fritering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer