Friterade laxbollar med chili och glasnudlar

Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
0
Friterade laxbollar med chili och glasnudlar

Här är ett asieninspirerat recept på härliga, krispiga friterade laxbollar med chili och nudlar. Med chili och ingefära får laxbollarna en typisk asiatisk smak och tillsammans med glasnudlar blir det här en spännande och fulländad festmåltid!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999

Friterade laxbollar med chili och glasnudlar

Ingredienser

4 portioner
1   paket glasnudlar
400 g  laxfilé
1/2   röd paprika
1/2   röd chilifrukt
1/2 msk  riven ingefära
3 msk  olja
1/2 tsk  salt
peppar
1   klyfta hackad vitlök

Frityrsmet

2 1/2 dl  vetemjöl
2 1/2 dl  vatten
1   äggula
olja till fritering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Wok på fläskfärs och glasnudlar
Betyg 3.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfisk med alger, sesam och wasabimajonäs
Betyg 3.3 av 5.
78 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling i massamuncurry med glasnudlar
Betyg 3.5 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingwok med ostronsås
Betyg 3.8 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling i röd curry med gröna bönor
Betyg 3.5 av 5.
181 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxteriyaki med nudlar och sockerärtor
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga