Friterade laxbollar med chili och glasnudlar

Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterade laxbollar med chili och glasnudlar

Här är ett asieninspirerat recept på härliga, krispiga friterade laxbollar med chili och nudlar. Med chili och ingefära får laxbollarna en typisk asiatisk smak och tillsammans med glasnudlar blir det här en spännande och fulländad festmåltid!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999

Friterade laxbollar med chili och glasnudlar

Ingredienser

4 portioner
1 paket glasnudlar
400 g laxfilé
1/2 röd paprika
1/2 röd chilifrukt
1/2 msk riven ingefära
3 msk olja
1/2 tsk salt
peppar
1 klyfta hackad vitlök

Frityrsmet

2 1/2 dl vetemjöl
2 1/2 dl vatten
1 äggula
olja till fritering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Svampkroketter med vitlökskräm
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Wok på fläskfärs och glasnudlar
    Betyg 3.4 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kycklingwok med ostronsås
    Betyg 3.8 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad