Friterad brysselkål med kaprisdipp

Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterad brysselkål med kaprisdipp

Friterad brysselkål är svårt att motstå. Den frasiga kålen tillsammans med en smakrik kapris- och gräslöksdipp gör garanterat succé på fredagsmyset eller mingelkvällen. Frityroljan går bra att återanvända om man silar den och förvara den i kyl.

Friterad brysselkål med kaprisdipp

Ingredienser

4 bufféportioner
2 dl smetana
2 msk kapris
1 kruka gräslök
svartpeppar
ca 20 brysselkål
ca 7 dl olja till fritering
salt

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1264 KJ / 303 kCal
Fett29 g
Salt1 g
Kolhydrater5 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Tempurafriterad brysselkål
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Kokt brysselkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Brysselkål i ugn
    Betyg 5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Karamellig brysselkål
    Betyg 4.3 av 5.80 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad