Tempurafriterad lök med rom & gräddfil

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tempurafriterad lök med rom & gräddfil

Ett enkelt sätt att imponera på vännerna. Den tempurafriterade löken blir utomordentlig krispig och fräck att servera på ett vackert fat med vacker rom och krämig gräddfil.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Tempurafriterad lök med rom & gräddfil

Ingredienser

4 portioner
1 dl vetemjöl
1 dl lättöl
1 ägg
1 msk olja
ca 2 dl rapsolja eller annan neutral olja att fritera i
1 stor gul lök
salt
100 g löjrom eller annan rom/kaviar
1 dl gräddfil
4 små dillkvistar

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1040 KJ / 250 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

Ostkex med löjrom
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sesam gourmetknäcke med löjrom, gräddfil och gräslök
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Löjromspotatis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gubbröra
Betyg 2.2 av 5.95 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skagensnittar toppade med löjrom
Betyg 3 av 5.166 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad