Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Bjud dina gäster på denna hissnande goda, friterade ansjovis med dill- och ansjovisdressing. Din smakliga, panerade ansjovis skall ätas direkt när de friterats tillsammans med potatis och den krämiga dressingen av gräddfil, löjrom, dill och rödlök.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2000

Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Ingredienser

4 portioner
8 hela ansjovisar eller stora ansjovisfiléer
2 msk vetemjöl
1 ägg
2 msk ströbröd
5 dl rapsolja

Dressing

2 dl gräddfil
3 msk löjrom
3 msk finhackad dill
3 msk finhackad rödlök
salt
peppar

Till servering

4 kokta potatisar
salladsblad till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Jordärtskockschips med citronsalt, smetana och löjrom
Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra
Betyg 2.2 av 5.95 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tempurafriterad lök med rom & gräddfil
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostchurros med rom och smetana
Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Friterade potatisskal med löjromsdipp
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med krasse- och ansjovissås
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad