Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Bjud dina gäster på denna hissnande goda, friterade ansjovis med dill- och ansjovisdressing. Din smakliga, panerade ansjovis skall ätas direkt när de friterats tillsammans med potatis och den krämiga dressingen av gräddfil, löjrom, dill och rödlök.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2000

Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing

Ingredienser

4 portioner
8 hela ansjovisar eller stora ansjovisfiléer
2 msk vetemjöl
1 ägg
2 msk ströbröd
5 dl rapsolja

Dressing

2 dl gräddfil
3 msk löjrom
3 msk finhackad dill
3 msk finhackad rödlök
salt
peppar

Till servering

4 kokta potatisar
salladsblad till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Gubbröra
    Betyg 2.2 av 5.95 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ostchurros med rom och smetana
    Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Ansjoviskringlor
    Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad