Friterad ansjovis
![Friterad ansjovis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett supergott och snabbt sätt att tillaga ansjovis! Rätten är ett utmärkt tilltugg och aptitretare. Den krispiga salta fisken gör sig bäst med en kall öl.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998
![Friterad ansjovis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
1 sats
ansjovis (skarpsill) eller restaurangfiléer
vetemjöl
ägg
ströbröd
olja
ev persilja
Gör så här
Tips
Gott med friterad persilja till en kall öl.
Har du lagat receptet?
Kommentarer