Friterad ansjovis

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Friterad ansjovis

Ett supergott och snabbt sätt att tillaga ansjovis! Rätten är ett utmärkt tilltugg och aptitretare. Den krispiga salta fisken gör sig bäst med en kall öl.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998

Friterad ansjovis

Ingredienser

1 sats
ansjovis (skarpsill) eller restaurangfiléer
vetemjöl
ägg
ströbröd
olja
ev persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Friterad ansjovis med dill- och ansjovisdressing
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm gubbe
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äggsallad på kex med krispig anjsovis
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enkel Janssons frestelse
Betyg 3.5 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ansjovispanerad torsk
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga