Fritatta med spenat och canellinibönor
Frittata är en italiensk äggbaserad rätt av omelettyp – enkel att göra och mättande. Ikväll består frittatan av bönor, spenat och kronärtskockor. Detta ska fräsas tillsammans med vitlök och får sällskap av fetaost och äggstanning. Medan frittatan blir klar i ugnen förbereds salladen och sedan är det dags att hugga in!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2019
Ingredienser
Frittata
Sallad
För alla
Fri från gluten.
Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost och välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu. Byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer