Fritatamuffins med fetaost och oliver

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Fritatamuffins med fetaost och oliver

Ett tjusigt recept på matiga fritatamuffins med fetaost och oliver som passar utmärkt att servera som antingen förrätt eller huvudrätt. Du fyller de smakrika matmuffinsarna med bland annat purjo, vitlök, oliver och feta. Otroligt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Fritatamuffins med fetaost och oliver

Ingredienser

12 st
300 g  potatis

Fyllning

20 cm  purjolök
2   vitlöksklyftor
1 dl  urkärnade kalamataoliver
150 g  fetaost
2 msk  olivolja
1 krm  salt
1 krm  peppar

Äggsmet

8   ägg
1 1/2 dl  mjölk
1 tsk  salt
2 krm  peppar

För alla

Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och laktosfri salladsost eller annan ost lagrad mer än 3 månader.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsstekt strömming med fetaost och pesto
Betyg 3.4 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matiga muffins
Betyg 2.2 av 5.
22 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grekisk makrill
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klassisk grekisk sallad
Betyg 4.4 av 5.
48 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordgubbssallad
Betyg 4.8 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Små filodegspajer med salladslök och oliver
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga