Frestande panna till korv | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Frestande panna till korv

Denna krämiga grönsakspanna med äppelsmak är helt underbar till stekt korv. Fräs ihop din grönsaksblandning med rotselleri och rödlök före du lägger i äpple och basilika. Puttra ihop allt med grädde och servera med persilja och varm grillkorv.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 1997
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och tärna rotselleri och rödlök. Fräs i olja i en panna. Tillsätt grönsaksblandning som inte behöver tinas före.
  2. Skölj, kärna ur och skär äpplen i bitar. Lägg dem i pannan. Låt fräsa ca 5 min. Krydda med basilika och salt. Häll på mellangrädde. Låt småputtra någon minut.
  3. Stek eller grilla grillkorvarna i en annan panna. Strö hackad persilja över pannan, servera till korven.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 bit rotselleri (à ca 100 g)
  • 1 rödlök
  • grillkorv
  • 1 msk olja
  • 1 paket grönsaksblandning t ex amerikansk, (à 250 g)
  • 2 äpplen
  • 1 tsk basilika
  • 1/2 tsk salt
  • 2 dl mellangrädde
  • persilja
Lägg till i inköpslistan