Frestande gryta

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Frestande gryta

Denna frestande gryta svänger du snabbt ihop även dagar när du har ont om tid. Fräs först lever, lök och äpplen innan de får koka med buljong, soja och citron några minuter. Ät den mumsiga levergrytan med persilja, pressad potatis och sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Frestande gryta

Ingredienser

4 portioner
400 g  lever
1/2   knippa salladslök
2   röda äpplen
2 msk  olja
1 tsk  salt
1 krm  grovmalen svartpeppar
1 msk  soja
1/2 msk  pressad citron
2 dl  buljong (av tärning)
1 msk  maizenaredning
hackad persilja
kokt pressad potatis
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Viltwok med rotsaker
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pölsa
Betyg 3.1 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Köttbullar med kikärtswok
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkon med äpplen och selleripuré
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svampfyllda lövbiffsrulader med mos
Betyg 2.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Klassisk blodpudding
Betyg 2.8 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga