Lyxa till det med frasiga veganska våfflor till frukost! Här blandar vi ner havregryn i smeten som tillför härlig struktur, och smaksätter med blåbär och kardemumma eller hallon och mörk choklad. Eller varför inte göra två satser och testa både och?
Recept och bild i samarbete med Planti.
Näringsberäkningen är inkl. blåbär som smaksättning.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gerd
2021-07-25Extremt MATIGA o GODA Wåfflor! Vi gjorde dom anpassade till min omfattande matallergi/överkänslighet. Som övriga tog vi mkt mer vätska! Dock lite svåra att få lös från järnet. I övrigt suveräna… Tom som mörka o kantbrända var dom härligt goda frasiga mumsiga.. Vi blev också mätta o stod oss BRA på maten. På ett mkt bättre sätt än m tex pulverwåfflor. Härligt stunsig o matig konsistens när jag mkt senare åt en av dom portioner som blev över. Jag gjorde wrapssmörgåsar… Vi kommer att fortsätta m att göra dessa wåfflor...
Jessica
2021-03-25Håller med ovanstående kommentar om att vätskemängden mot andelen torra ingredienser verkar lite fel... Vlev en tjock deg först om receptet följs.
Johanna
2021-02-15Vi hade iet än dubbelt så mycket vätska (mandelmjölk i vårt fall) för att få det till en smet, men förövrigt ett bra recept. Skulle haft lite salt i smeten 😊