Frasvåffla med rensteksröra

Betyg 3.8 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Frasvåffla med rensteksröra

Spännande och exotiskt serveringsförslag till den klassiska våfflan. Frasvåffla med rensteksröra smakar härligt gott tack vare crème fraichen, rökt renkött, rödlök och stenbitsromen.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2001

Frasvåffla med rensteksröra

Ingredienser

4 portioner
4 dl mjölk
2 tsk torrjäst
3 dl vetemjöl
1 krm salt
100 g smör eller margarin

Rensteksröra

2 dl crème fraiche
1 liten rödlök
100 g rökt renkött eller rökt skinka
3 msk pepparrot på tub
1/2 dl finhackad gräslök
50 g röd stenbitsrom
salt
peppar

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag gjorde denna med philadelphiaost istället för creme fraiche (och våfflan på mix), och det blev alldeles lysande det med. Lite mycket röra för en förrätt för fyra personer, dock; den hade räckt till åtminstone sex, kanske åtta.

    Monika

Testa liknande recept

  • Crostini med rensteksröra och krasse
    Betyg 3.2 av 5.116 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Potatisbullar i våffeljärn
    Betyg 4.3 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Raggmunkar i våffeljärn
    Betyg 4.5 av 5.49 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rökt renstek med pepparrotsgrädde
    Betyg 2.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Suovastartar på rödbeta
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Senapsräkor med pepparrot
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad