Frasvåffla med rensteksröra

Spännande och exotiskt serveringsförslag till den klassiska våfflan. Frasvåffla med rensteksröra smakar härligt gott tack vare crème fraichen, rökt renkött, rödlök och stenbitsromen.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2001

Ingredienser
4 portioner
4 dl mjölk
2 tsk torrjäst
3 dl vetemjöl
1 krm salt
100 g smör eller margarin
Rensteksröra
2 dl crème fraiche
1 liten rödlök
100 g rökt renkött eller rökt skinka
3 msk pepparrot på tub
1/2 dl finhackad gräslök
50 g röd stenbitsrom
salt
peppar
Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentar
1 stJag gjorde denna med philadelphiaost istället för creme fraiche (och våfflan på mix), och det blev alldeles lysande det med. Lite mycket röra för en förrätt för fyra personer, dock; den hade räckt till åtminstone sex, kanske åtta.
Monika