Frasiga kycklingbiffar med svampsås
![Frasiga kycklingbiffar med svampsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_39704/cf_259/frasiga_kycklingbiffar_med_svampsas.jpg)
Dessa härligt krispiga kycklingbiffar innehållandes baguettekrutonger serverar du tillsammans med en crème fraichebaserad svampsås och kokt potatis. Garnera med en dillkvist och sommarmiddagen är serverad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011
![Frasiga kycklingbiffar med svampsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_39704/cf_259/frasiga_kycklingbiffar_med_svampsas.jpg)
Ingredienser
Svampsås
Till servering
För alla
Kycklingbiffar
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd t ex baguette från Semper.
Gör laktosfri: kontrollera brödet och använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet och ersätt mjölk med t ex Solhavre.
Gör äggfri: uteslut äggulan och kontrollera brödet.
Svampsås
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer