Dessa smaskiga och frasiga fiskkakor med chilifräst broccoli kommer du garanterat göra fler än en gång. Stek den goda broccolin med chili och vitlök och servera med ris, sweet chilisås, soja samt kakorna gjorda på bland annat mosad fisk och potatis.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2011
Gör glutenfri: använd ströbröd fritt från gluten.
Gör laktosfri: använd mjölkfritt ströbröd.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd.
Gör äggfri: använd ströbröd fritt från ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Camilla
2011-11-15Gjorde dessa fiskkakor igår. Det tog nog lite längre tid än 20 min men de var väldigt goda. Kommer garanterat att göras igen.
Gustav
2011-02-24Max 20 minuter? Med tanke på att man sällan har t.ex. kokta, mosade potatisar och strimlade salladslökar väntandes så tar det ganska mycket längre tid än så!
Theresia
2011-02-06det var jätte smaskigt & lättlagat! :)