Fransk senapssill
Som tillbehör är denna franska senapssill helt lysande på buffébordet eller till midsommar. Med matjessill, fransk senap och färska örter får du en fräsch smak som avrundas med lite vitlök innan senapssillen serveras.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007
Ingredienser
8 portioner
2 burkar matjessill (à 200 g)
2 dl lätt crème fraiche
2 tsk fransk senap
1 vitlöksklyfta
2 msk färska hackade örter, tex basilika, timjan och rosmarin rosmarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En jättegod sill, men även jag tillsatte lite mer senap än vad receptet föreskriver. Har även bytt ut kryddorna mot den färdiga kryddblandningen Herbes Provencal (finns i frysdisken).
Camilla
2006-12-20God sill men jag tillsatte mer senap än vad som stod i receptet för en godare smak.
Sandra
2005-09-08Jättegott med mycket smak från örter och vitlök.
Tomas
2005-05-26