Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Fransk senapssill

Som tillbehör är denna franska senapssill helt lysande på buffébordet eller till midsommar. Med matjessill, fransk senap och färska örter får du en fräsch smak som avrundas med lite vitlök innan senapssillen serveras.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt sillen rinna av väl.
  2. Blanda lättcrème fraiche, senap, pressad vitlök och örter.
  3. Rör ner sillen. Ställ kallt till serveringen.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 8
  • 2 burkar matjessill (à 200 g)
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 tsk fransk senap
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk färska hackade örter, tex basilika, timjan och rosmarin rosmarin
Lägg till i inköpslistan