Förenklade chokladflarn
Förenklade chokladflarn är ett smarrigt recept på en snygg dessert. Efterrätten är lättlagad och du gör den av florsocker, mjöl, kakao, smör och ägg. Passar bra till fest!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2007
Ingredienser
4 portioner
50 g florsocker (50 g motsvarar knappt 1 dl)
50 g vetemjöl (50 g motsvarar knappt 1 dl)
30 g kakao (30 g motsvarar ca 3/4 dl)
50 g smör
1 äggvita
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Varför kommer detta recept upp på sök av gluen fritt? Den innehåller ju klart och tydligt vetemjöl, riktar i 1:a hand detta meddelande till dem som är ansvariga för sökmotornpå Ica recept.
Nina
2009-01-20Det måste väl saknas nåt i detta recept? eller är proportionerna fel?
Anita
2008-03-04