Focaciette

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Focaciette

Focaciette är ett gott och mättande matbröd med smak av körsbärstomater, oregano och flingsalt. Servera brödet tillsammans med den övriga måltiden och bre på fullt av goda pålägg.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Focaciette

Ingredienser

6 portioner
1   paket jäst (à 50 g)
7 dl  fingervarmt vatten (ca 37 °C)
2 tsk  salt
2 tsk  strösocker
1 dl  olivolja
8 dl  durumvetemjöl
7 - 7 1/2 dl  vetemjöl
1   ask körsbärstomater (à 250 g)
2 tsk  oregano
flingsalt

För alla

Fri från mjölk och ägg. Innehåller gluten.

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 6 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Medelhavsbröd
Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödlöksfoccatia med feta och oregano
Betyg 2.5 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvrebröd
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pastadeg
Betyg 4.1 av 5.
120 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lökfocaccia
Betyg 2.4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Focaccia
Betyg 4.5 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga