Focaciette

4
0
Focaciette

Focaciette är ett gott och mättande matbröd med smak av körsbärstomater, oregano och flingsalt. Servera brödet tillsammans med den övriga måltiden och bre på fullt av goda pålägg.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Focaciette

Ingredienser

6 portioner
1 paket jäst (à 50 g)
7 dl fingervarmt vatten (ca 37 °C)
2 tsk salt
2 tsk strösocker
1 dl olivolja
8 dl durumvetemjöl
7 - 7 1/2 dl vetemjöl
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
2 tsk oregano
flingsalt

För alla

Fri från mjölk och ägg. Innehåller gluten.

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 6 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Testa liknande recept

Medelhavsbröd
Olivbröd
Chèvrebröd
Pastadeg
Lökfocaccia