Focaciette

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Focaciette

Focaciette är ett gott och mättande matbröd med smak av körsbärstomater, oregano och flingsalt. Servera brödet tillsammans med den övriga måltiden och bre på fullt av goda pålägg.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Focaciette

Ingredienser

6 portioner
1 paket jäst (à 50 g)
7 dl fingervarmt vatten (ca 37 °C)
2 tsk salt
2 tsk strösocker
1 dl olivolja
8 dl durumvetemjöl
7 - 7 1/2 dl vetemjöl
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
2 tsk oregano
flingsalt

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 6 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Saftig focaccia - bästa receptet
Betyg 4.4 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Medelhavsbröd
Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Olivbröd
Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pastadeg
Betyg 4.1 av 5.
125 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvrebröd
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lökfocaccia
Betyg 2.4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga