Focaciette

Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Focaciette

Focaciette är ett gott och mättande matbröd med smak av körsbärstomater, oregano och flingsalt. Servera brödet tillsammans med den övriga måltiden och bre på fullt av goda pålägg.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Focaciette

Ingredienser

6 portioner
1 paket jäst (à 50 g)
7 dl fingervarmt vatten (ca 37 °C)
2 tsk salt
2 tsk strösocker
1 dl olivolja
8 dl durumvetemjöl
7 - 7 1/2 dl vetemjöl
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
2 tsk oregano
flingsalt

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 6 portioner.
01:00:00
00:20:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Medelhavsbröd
    Betyg 4.4 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pastadeg
    Betyg 4.1 av 5.136 personer har röstat
    Receptet har 29 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvrebröd
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalljäst focaccia
    Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glutenfri focaccia
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Minifocaccia med örtolja och ost
    Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad