Focaccia med oliver och örter

Focaccia är ett riktigt smarrigt italienskt bröd. Garnera gärna focaccian med oliver och andra goda örter som rosmarin och gourmetsalt. Supergott och en smak av Italien!

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stJag tycker den ska jäsa på plåten i stället för i bunke får en mycket fluffigare bröd då
Birgitta
Monica. Riktigt gott bröd. Jag gjorde dubbel sats för hel ugnsplåt och hade på tomater, cevreost, oliver och rosmarin.
Monika
Bakat denna bröd till räkor mm. Den blev Jätte gott! Tack
Awa
Kan jag baka focaccia med torrjäst?
Pia
Hej Pia! Ursäkta sent svar. Det går bra baka med torrjäst, följ instruktionerna på förpackningen på torrjästen. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Ska man bara jäsa en gång?
Anna-greta
Hej Anna-Greta! Ja, detta bröd ska jäsas bara en gång. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Det här var det Godaste brödet någonsin. Fast jag tog även soltorkade tomater o pressad vitlök på toppen :-) Mvh Maria
Maria
Super gott! Har bakat det 2 gånger på en vecka 😊
Madelene
Hej Madelene! Vad glada vi blir att höra att tycker att den är SÅ god! Hälsningar Elina
ICA-köket