Focaccia med getost och rosmarin

Focaccia med getost och rosmarin är sagolikt gott bröd som du enkelt bakar själv. Tomat, oliv, getost och rosmarin trycks ner i degen innan gräddningen och är fenomenala smaksättare.

Gör så här
00:30:00
00:15:00
00:12:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stEn fråga - kan man baka ut i långpanna istället för att sedan skära i rutor?
Helena
Hej Helena! Det går bra att göra focaccian i en ugnsform som har mått ca 20x30 cm. Du kan följa receptet med id 497527 (focaccia med rosmarin) för hur du ska göra när du bakar den i en ugnsform. Sen är det bara att lägga på fyllningen innan du gräddar den. Och om du gillar kapris, testa ha coctail kapris på brödet, dekorativt och gott! Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Ska testa, men kan man frysa bröden?
Rosita
Hej Rosita! Ja, bröden går bra att frysa. Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
ICA-köket
Nu gör jag dessa veganska så har inte getost i men kryddorna och de soltorkade tomaterna tar jag i degen innan jäsning! Tycker det blir godast :)
Evelina
Det står i rubriken att oliver och getost o.s.v. trycks ned i degen innan jäsning - men i receptet står det att de ska tillsättas precis innan gräddning. Vilket blir godast?
Amanda
Hej Amanda! Godast vet jag ej men vi hade i alla innan gräddningen. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket
Goda & enkla att göra!
Cornelia
Detta ska jag göra idag, blir gott tiil kvällens grillning!
Katrina
Mycket goda! Kunde vara något mer salt i dagen.
Monica