Fluffiga pannkakor med ricotta och citron

Pannkakor var det här! Små, söta, fluffiga sådana smaksatta med citron, ricotta och vallmofrön. När du vispar äggvitan hårt blir dina ricottapannkakor sådär härligt luftiga och lätta, precis som man vill ha dem.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2021

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
21 stKan man förbereda smeten dagen innan och låta den stå i kylen?
Emma
Så så goda!
Ellen
Supergoda! Kommer definitivt laga igen.
Filippa
Kan man ersätta ricottan för att göra den laktosfri?
Adam
Har gjort dem flera gånger & de har uppskattats i olika sammanhang.
Cecilia
Jättegoda! Blev väldigt bra med citronskalet i. Kommer lagas igen!
Åsa
Åhhhhh nästan ”för” goda…./Tina
Christina
Så goda och riktigt fluffiga!
Emma
Fungerar utmärkt att byta mängden mjöl mot glutenfritt, jättefint resultat!
Carolina
Älskar dessa! Så himla goda och fräscha!!!
Gunilla