Flintasallad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Flintasallad

Flintasallad är en mättande och bastant sallad. Du grillar flintastek och strimlar den sedan. Avokado, bönor och röd lök tillför utsökta smaker till salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Flintasallad

Ingredienser

8 portioner
flintastek
2 - 3   burkar bönor av olika färg (vita, svarta, röda)
2 - 3   avokador i skivor
3 - 4   klyftade tomater
1   skivad rödlök
1/2 dl  olivolja
2 - 2 1/2 msk  balsamvinäger
salt och peppar
rucolasallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

En god fräsch sallad. Jag tog svarta bönor och kikärtor i. Jag valde att inte ta fullt så mycket ruccola utan blande i lite lollo rosso och frisesallad. Till serverade jag dressingen som finns i receptet Japansk Lax. Mycket god och stark dressing.

Charlotte

2007-08-05

Testa liknande recept

Bönsallad med citron och örter
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Flintastek med chilirostad majs och potatis
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bönsallad med pinjenötter
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad med rödlök
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grilloumi med honung och lime
Betyg 3.5 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Filépaket med lök och sallat
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga