Fläskkotletter med pestokräm
Fläskkotletter på ett nytt sätt! Med en fräsch pestokräm blir fläsksmaken än mer framträdande och mumsigare. Rör ihop krämen med parmesanost, kvarg, olja och kryddor. Servera kotletterna med tomatsallad och potatis.
Ingredienser
4 portioner
4 fläskkotletter
1 msk smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm grovmald svartpeppar
2 dl kvarg gourmet
1/2 dl hackad persilja
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk färskriven parmesan
1/2 msk olivolja
4 port potatis
Tomatsallad
4 tomater
1 rödlök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Tack för hjälpen, vi har nu rättat i receptet, det ska vara persilja.
Ica
2006-03-14Den här maträtten var inte så god som jag hade trott den skulle vara. Dessutom var det svårt att förstå receptet när det i ingredienserna står att man ska använda persilja men i beskrivningen står det basilika. Vilket är rätt?
Linda
2006-03-10Jag har skrivit ut receptet och sparat det bland familjens favorit-recept. M.a.o. rätten är mycket smakrik och god.
Ann-mari
2003-10-14