Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fläskkotletter med pestokräm

Fläskkotletter på ett nytt sätt! Med en fräsch pestokräm blir fläsksmaken än mer framträdande och mumsigare. Rör ihop krämen med parmesanost, kvarg, olja och kryddor. Servera kotletterna med tomatsallad och potatis.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bryn fläskkotletterna i margarin eller smör i en stekpanna ca 4 min/sida. Krydda med salt och grovmald svartpeppar.
  2. Blanda kvarg gourmet med hackad persilja, pressade vitlöksklyftan, färskriven parmesanost och olivolja. Smaka av med salt.
  3. Klicka röran på kotletterna och servera med råstekt potatis och tomatsallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 fläskkotletter
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 tsk salt
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 2 dl kvarg gourmet
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk färskriven parmesanost
  • 1/2 msk olivolja
  • 4 port potatis
Tomatsallad
  • 4 tomater
  • 1 rödlök
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?