Fläskkotletter med parmesan- och vitlöksstuffing

0
0
Fläskkotletter med parmesan- och vitlöksstuffing

Servera fläskkotletter med ljuvlig stuffing av parmesan och vitlök, en smakfull middag med skysås. Den ugnsbakade stuffingen får sin form av mixat bröd och ägg och tillsammans med den stekta fläskkotletten har du en härlig middag.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Fläskkotletter med parmesan- och vitlöksstuffing

Ingredienser

4 portioner
150 g formbröd (150 g motsvarar ca 6 skivor)
100 g parmesan
2 vitlöksklyftor
3 msk russin
3 msk pinjenötter
1/2 dl finhackad persilja
salt och peppar
3 vispade ägg
50 g smält smör
4 rejäla fläskkotletter (à ca 200 g)

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt vitt formbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer