Fläskkotletter med parmesan- och vitlöksstuffing
![Fläskkotletter med parmesan- och vitlöksstuffing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13629/cf_259/flaskkotletter_med_parmesan-_och_vitloksstuffing.jpg)
Servera fläskkotletter med ljuvlig stuffing av parmesan och vitlök, en smakfull middag med skysås. Den ugnsbakade stuffingen får sin form av mixat bröd och ägg och tillsammans med den stekta fläskkotletten har du en härlig middag.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002
![Fläskkotletter med parmesan- och vitlöksstuffing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13629/cf_259/flaskkotletter_med_parmesan-_och_vitloksstuffing.jpg)
Ingredienser
4 portioner
150 g formbröd (150 g motsvarar ca 6 skivor)
100 g parmesan
2 vitlöksklyftor
3 msk russin
3 msk pinjenötter
1/2 dl finhackad persilja
salt
peppar
3 vispade ägg
50 g smält smör
4 rejäla fläskkotletter (à ca 200 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer