Fläskkotletter med parmesan- och vitlöksstuffing

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Fläskkotletter med parmesan- och vitlöksstuffing

Servera fläskkotletter med ljuvlig stuffing av parmesan och vitlök, en smakfull middag med skysås. Den ugnsbakade stuffingen får sin form av mixat bröd och ägg och tillsammans med den stekta fläskkotletten har du en härlig middag.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Fläskkotletter med parmesan- och vitlöksstuffing

Ingredienser

4 portioner
150 g  formbröd (150 g motsvarar ca 6 skivor)
100 g  parmesan
2   vitlöksklyftor
3 msk  russin
3 msk  pinjenötter
1/2 dl  finhackad persilja
salt och peppar
3   vispade ägg
50 g  smält smör
4   rejäla fläskkotletter (à ca 200 g)

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt vitt formbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chèvre chaud
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Helstekt fläskkotlett med lavendel och vitlök
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Parmesanflarn med pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad fläskkotlett
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hel kotlettrad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt kotlett med sockerärtssallad och potatisgratäng
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga