Fläskkarrépiccata med piffat avorioris

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fläskkarrépiccata med piffat avorioris

Fläskkarrépiccata med piffat avorioris är en tilltalande kombination av smaker. Köttet paneras i en härlig kryddblandning och riset får smak av parmesanost och grönsaker.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2010

Fläskkarrépiccata med piffat avorioris

Ingredienser

4 portioner
400 g benfria fläskkarréskivor
margarin

Ris

1/2 gul lök
1 morot
olja
2 1/2 dl avorioris
5 dl vatten
salt
2 dl frysta ärtor
25 g parmesan
1/2 dl fryst persilja

Panering

1 ägg
2 msk vatten
25 g parmesan
1 tsk paprikapulver
1 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Gör så här

00:20:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Zucchinipiccata med tomatsås
    Betyg 3.4 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grön hummus
    Betyg 3 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krispig fisk med gräddiga ärtor
    Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frasig fisk med franska ärter
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citronärter
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad