Fläskfilérulader med skinka och salvia

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Fläskfilérulader med skinka och salvia

Intressanta och spännande fläskfilérulader med utsökt rökt skinka och salvia. Utsökta rulader, läckra smaker av äpple, salvia och smakrik hönsbuljong. Smidigt och lättlagat, utsökt med persilja och klyftpotatis.

Fläskfilérulader med skinka och salvia

Ingredienser

4 portioner
600 g  fläskfilé
12   färska salviablad eller torkade
6   tunna skivor rökt skinka
1   äpple i bitar
peppar (från kvarn)
salt
idealmjöl
smör och olja till stekning
3 dl  hönsbuljong
2 dl  vispgrädde
hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillspett med rödbetsris
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fläskfilé med ädelostsås, stekta päron och valnötter
Betyg 4.3 av 5.
50 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Italiensk fylld filé
Betyg 3.7 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Saltimboca
Betyg 2.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Balsamicobräserad fläskfilé med rödkålsrisotto
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga