Fläskfilérulader med skinka och salvia
![Fläskfilérulader med skinka och salvia](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Intressanta och spännande fläskfilérulader med utsökt rökt skinka och salvia. Utsökta rulader, läckra smaker av äpple, salvia och smakrik hönsbuljong. Smidigt och lättlagat, utsökt med persilja och klyftpotatis.
![Fläskfilérulader med skinka och salvia](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g fläskfilé
12 färska salviablad eller torkade
6 tunna skivor rökt skinka
1 äpple i bitar
peppar (från kvarn)
salt
idealmjöl
smör och olja till stekning
3 dl hönsbuljong
2 dl vispgrädde
hackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer