Fläskfilé Rydberg med senapscrème

Fläskfilé Rydberg med senapscrème är en rätt full av smak. Fläskfilén tärnas upp och steks på samma sätt som potatisen. Senapscrèmen gör du enkelt genom att röra ihop crème fraiche och senap med lite honung och persilja. Servera med stekt zucchini.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008

Ingredienser
4 portioner
ca 1 kg fläskfilé
1 påse fryst, tärnad potatis
2 gula lökar
1/4 dl finhackad persilja
1 zucchini
2 msk smör och olja till stekning
salt
peppar
Senapscrème
2 dl crème fraiche
1 - 2 msk dijonsenap
1 msk flytande honung
1/4 dl finhackad persilja
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt god och enkel att tillaga
Malin
2023-12-27Riktigt gott
Magnus
2023-09-04Bra och lättlagat
Ellinor
2014-11-29