Fläskfilé med solrospesto

Fläskfilé med solrospesto är en snabblagad kötträtt som imponerar. Med peston på solroskärnor, basilika, ost och vitlök höjer du smaken på fläskfilén när den gratineras i ugnen. Filé och pesto serveras med lättstekta grönsaker.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Gör så här
00:20:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1708 KJ / 408 kCal
Fett24 g
Kommentarer
6 stVäldigt god pesto! Kommer använda den till allt möjligt! Köttet behövde vara inne längre. Serverade den med stekt sparris och böncreme (recept härifrån) till!
Christina
Jag serverade lättstekt grön sparris och paprika till köttet. Det passade utmärkt.
Gunnar
En gräddsås smaksatt med kalvfond och färsk pasta är jättegott till detta.
Erika