Fläskfilé med italiensk fyllning

Omåttligt populär fläskfilé med italiensk fyllning. Filén fylls med soltorkade tomater och kryddor och lindas sedan in i parmaskinka. Servera din saftiga fläskfilé med pasta och oliver.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
15 stBlev väldigt torrt, borde vara någon form av gegga, som Monica Altmann föreslår
Per
Festligare variant av ovanstående goda recept: Till EN fläskfilé 15 soltorkade tomater,mosas med c:a 135 gr gorgon el. likn. ost, 1 pressad vitlök samt 1 dl Creme fraiche.Fyll filén och spar resten av "geggan" som värms som sås till rätten.KANONGOTT!!
Monica
Detta recept var jättegott. Jag fyllde fläskfilén med stekt hackad lök, soltorkade tomater och Phialdaphiaost med vitlök och örter.Jag hade också bacon runtom, fast jag tror nog att det är godare med parmaskinka. Mina barn tyckte också att det var en god maträtt. Den här maträtten kommer jag absolut att göra flera gånger!
Camilla
Kalasgott!! Sambon blev överlycklig och satte mig på piedestal resten av kvällen, hihi...Vägen går genom magen, tjejjer!
Maria
Jag bytte ut parmaskinkan mot backonskivor som jag lindade runt fläskfilen
Inga britta
Blandade i vitlöksost och hackad basilika i fyllningen, mums. Åt pasta och en god tomatsås till. Gott!!
Isabelle
Laga denna rätt tillsammans med "Olivpasta med zucchini". En klar favorit!
Ulrika
Supergott! Jag blandade ihop de hackade soltorkade tomaterna med brynt charlottenlök och lite salt och peppar. Serverade med tagliatelle (Bandspagetti) utan oliver men med lite nyriven parmesanost. *Mums* Har även provat byta ut fläskfilén mot benfri kotlettrad och kycklingfiléer... med samma GODA resultat varje gång.
Kristina
Mycket lättlagat och jättegott men såsälskare som jag är så saknade jag just - sås! Kanske kan någon tipsa om en god sås som passar till...?
Anki
Jättegott,blandade tomaterna (ta lite mer än vad som står) med Cantadou vitlöksost.
Helena