Fjällgulasch med renskav
![Fjällgulasch med renskav](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Fjällgulasch med renskav är en snabblagad och livfull maträtt med smak av vilt. Potatis, lök, vitlök, passerade tomater och renskav kokade i buljong - en värmande soppa för kalla vinterdagar. Servera gärna med en ostsmörgås.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002
![Fjällgulasch med renskav](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 - 3 potatisar
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
240 g fryst renskav
400 g passerade tomater
5 - 6 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer