Fjällgulasch med renskav

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Fjällgulasch med renskav

Fjällgulasch med renskav är en snabblagad och livfull maträtt med smak av vilt. Potatis, lök, vitlök, passerade tomater och renskav kokade i buljong - en värmande soppa för kalla vinterdagar. Servera gärna med en ostsmörgås.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Fjällgulasch med renskav

Ingredienser

4 portioner
2 - 3   potatisar
1   gul lök
2   vitlöksklyftor
240 g  fryst renskav
400 g  passerade tomater
5 - 6 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Renskavsröra med trattkantareller och messmör
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Renskav med champinjoner och lingon
Betyg 4.4 av 5.
100 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskavsgryta
Betyg 4.5 av 5.
98 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig renskavsgryta med persilja
Betyg 3.2 av 5.
114 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Viltskavsgryta med svamp
Betyg 4.5 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga