Fisktacos med fetaost och mango

82
13
Fisktacos med fetaost och mango

Läcker fisktaco som serveras med en härlig salsa gjord på bland annat tärnad mango, avokado, fetaost och koriander. Lättlagat men lyxigt med Fish & Crisp gourmetfiléer som du enkelt tillagar i ugnen direkt från frysen, så allt du behöver imponera med är salsan.

Skriv ut

Samarbete med:

Fisktacos med fetaost och mango

Ingredienser

4 portioner

Salsa

400 g
tärnad mango
2
tärnade avokador
150 g
smulad fetaost
2
strimlade salladslökar
1
hackad chili
20 g
grovhackad färsk koriander
saften av 2
lime
2 krm
salt
480 g
panerade fiskfiléer (gärna fish & crisp gourmetfié)
8
små mjuka tortillabröd

Till servering

1 1/2 dl
crème fraiche

För alla

Kontrollera noga innehållet i den panerade fisken.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd och välj glutenfri panerad fisk.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fetaost och crème fraiche. Välj laktosfri panerad fisk.
Gör mjölkproteinfri: byt fetaost mot tofu och byt crème fraiche mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ. Välj mjölkproteinfri panerad fisk.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

82

Kommentarer

Christopher

2021-06-28

Supergod

Ewa

2021-05-22

Jag panerade fisken med pancho supergott

Caroline

2021-03-15

Mycket gott alternativt till den vanliga hederliga ”fredagstacosen”. Till en annan gång ska jag nog själv panera torsk istället för att köpa färdigpanerad.

Näringsvärde per portion

Energi 3234 KJ / 774 kCal
Fett 37 g
Salt 3.4 g
Kolhydrater 68 g
Protein 40 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept