Läcker fisktaco som serveras med en härlig salsa gjord på bland annat tärnad mango, avokado, fetaost och koriander. Lättlagat men lyxigt med färdigpanerade Fish & Crisp gourmetfiléer som du enkelt tillagar i ugnen, så allt du behöver imponera med är salsan.
Kontrollera noga innehållet i den panerade fisken i övrigt fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd och välj glutenfri panerad fisk.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fetaost och crème fraiche. Välj laktosfri panerad fisk.
Gör mjölkproteinfri: byt fetaost mot tofu och byt crème fraiche mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ. Välj mjölkproteinfri panerad fisk.
Recept och bild i samarbete med Findus.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Caroline
2021-03-15Mycket gott alternativt till den vanliga hederliga ”fredagstacosen”. Till en annan gång ska jag nog själv panera torsk istället för att köpa färdigpanerad.
Camilla
2021-02-12Supergott! Tips att fritera fisken 😊
Linnéa
2021-01-21Jag blandade mangochutney tillsamans med créme fraiche