Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fiskspett med Sweet Mango sauce

Varva skuren laxfilé med torskfilé på grillspett, pensla med olja och grilla. Servera tillsammans med jasminris, mangosås och tomatsallad med tärnade tomater, rödlök, mango och gurka. En härlig måltid med smak av Asien.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär fisken lika stora bitar. Trä upp dem på spetten och pensla dem med olja.
  2. Grilla eller stek dem 3-4 minuter/sida.
  3. Servera med jasminris, mangosås och tomatsallad med tärnade tomater, rödlök, mango och gurka.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 300 g laxfilé
  • 300 g torskfilé eller hokifilé
  • olja till pensling
  • sweet mango sauce till servering
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?