Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fisksoppa toppad med Thai crème fraiche

Delikat fisksoppa med torsk, morötter, broccolibuketter och fiskbuljong. En smakfull soppa som du toppar med finhackad gräslök och serverar med Thai crème fraiche.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär fisken i tärningar. Skala och skiva morötterna tunt. Dela broccolin i små buketter och haricots verts i halvor.
  2. Koka upp fiskbuljong, lägg i grönsaker och fisk. Sjud under lock ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Rör ner gräslöken.
  3. Servera soppan med Thai créme fraiche.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g torsk och/eller laxfilé
  • 2 morötter
  • 150 g broccolibuketter
  • 10 dl fiskbuljong
  • salt och peppar
  • 1/2 dl hackad gräslök
  • Thai crème fraiche till servering
Lägg till i inköpslistan