Fiskgryta med kokos, lime och torskfilé

28
2
Fiskgryta med kokos, lime och torskfilé

En läcker och mättande fiskgryta som lagas med matiga torskfiléer, broccoli, purjolök och rotselleri. Basen består av krämig kokosmjölk. En supergod och lättlagad vardagsrätt. Servera gärna med ett gott surdegsbröd som man kan fiska upp den goda såsen med.

Skriv ut
Fiskgryta med kokos, lime och torskfilé

Ingredienser

4 portioner
ca 400 g
frysta, tinade torskfiléer
2
lime
-
salt
-
peppar
1/2
purjolök
ca 150 g
rotselleri
250 g
frysta, tinade broccolibuketter
2
vitlöksklyftor
2 msk
olivolja
1
burk kokosmjölk
2 1/2 dl
vatten

Till servering

dill
surdegsbröd

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Findus.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

28

Kommentarer

Helen

2020-12-15

Väldigt fräsch och god gryta. Rotsellerin behövde kokas 5 min extra, men blev jättegod. Vi hade jasminris till istället för bröd.

Ida

2020-07-01

Rotsellerin behövde ett par minuter längre än fisken. God gryta!

Testa liknande recept