Denna soppbas är perfekt att förbereda och frysa in. Du ger soppan en underbar smak med hjälp av bland annat saffran, kajennpeppar och timjan. Strax före du ska äta fisksoppan sjuder du ihop bas och fisk. Toppa med till exempel salta räkor.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2011
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot soja- eller havrebaserad gräddersättning. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde och crème fraiche.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gun
2014-10-07jaghar inte lagat den ännu. Verkar spännande.
Anna-lena
2011-02-04Fänkål gör mycket för smaken. Jag lade dessutom till aubergine i tärningar. Tog lite mindre av den lyxiga saffranen. Lade i kolja i sista stund som fick sjuda försiktigt en stund. Hembakat vitt bröd till.
Sven-hugo
2011-01-20Var är fisken?