En härlig, tomatbaserad fisksoppa smaksatt med fänkål och apelsin som passar utmärkt som en värmande kvällsmåltid. Potatisen gör soppan extra matig. Serveras med en klick yoghurt och ett gott bröd.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
24 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden.
I övrigt är rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt bröd. Byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lars
2011-07-18Mycket bra vardagsmat, använde kross tomat med basilika.
Oscar
2011-06-21Jag försökte smaka på soppan men den smakade så äckligt att jag fick lite på läppen och klarade inte mer. Fick hälla ut hela alltet! Bottennapp!