Fisksoppa med saffran och naanbröd

Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
0
Fisksoppa med saffran och naanbröd

En vackert färgstark fisksoppa med saffran, aprikoser och pinjenötter kanske nu kommer att bli din nya favorit. Denna soppa med sejfilé i grunden passar utmärkt att servera tillsammans med varma naanbröd.

Fisksoppa med saffran och naanbröd

Ingredienser

4 portioner
2 dl vatten (till aprikoserna)
8 - 10 torkade aprikoser
1/2 påse pinjenötskärnor
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1/2 kruka finhackad bladpersilja
2 värmda naanbröd

Fiskblandning

1 purjolök
1 gul paprika
400 g fryst, tinad sejfilé
1 paket saffran (à 1/2 g)
1 tsk paprikapulver
3 msk olivolja
1 krm salt
5 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning eller konc grönsaksfond (1 buljongtärning motsvarar 1 1/2 msk konc fond)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sej med chipotleglaze
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panerad fisk med potatismos
Betyg 4.6 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt sej med remouladsås
Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ramslökspesto
Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Stekt sej med dillsås och ärtor
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt sej med räkröra och gurka
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga