Fisksoppa från Brügge

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
1
Fisksoppa från Brügge

Behöver du något snabbt till lunch? Då passar denna fisksoppa från Brügge utmärkt! Låt purjolök, vitkål och rödkål bli mjukt i buljong före du puttrar ihop dem med vinäger, fänkål, citron och sejfilé. Servera soppan med persilja och lantbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Fisksoppa från Brügge

Ingredienser

4 portioner
1   pkt sejfilé (à 400 g)
1   liten purjolök
1   klyfta rödkål (à ca 250 g)
2 msk  olja
1 msk  vinäger
1 tsk  fänkål
rivet citronskal
persilja
1   klyfta vitkål (à ca 250 g)
1 l  fiskbuljong (på tärning)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

jätte god. Använde 3 sorter fisk i stället för 1.

Gudbjörg

2009-12-04

Testa liknande recept

Pink acid
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fisksoppa med tomat och apelsin
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Garages bästa coleslaw
Betyg 4.6 av 5.
44 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödkålsfyllda äpplen
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Surkål på rödkål
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga