Fiskrullar i grönsakssås

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
1
Fiskrullar i grönsakssås

Dessa välsmakande fiskrullar får extra god smak av att koka i en härlig grönsakssås. Blanda ihop kapris, oregano och persilja med olja till en pasta och bred på filéerna före du lägger ner dem i såsen. Servera ihop med ris och en krispig sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997

Fiskrullar i grönsakssås

Ingredienser

4 portioner
600 g spättafiléer
2 msk kapris
1 tsk oregano
1/2 knippa persilja
1/2 dl olja
2 krm salt
1 krm peppar
1 liten lök
1 vitlöksklyfta
1 zucchini
2 tomater
2 dl gröna ärtor
2 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar
3 dl buljong (tärning + vatten)

Till servering

ris
sallad

Till servering

ris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

En väldigt blaskig rätt, kommer inte att göra den någon mer gång.

Ragnhild

2009-03-24

Testa liknande recept

Tapenadespätta i röd paprikasås
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatspätta med oliver
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kaprisfisk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dubbelstekta spättafiléer med sweet chili och ost
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spätta madras
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kormafisk från ugnen
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga