Fiskrullar i grönsakssås

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
1
Fiskrullar i grönsakssås

Dessa välsmakande fiskrullar får extra god smak av att koka i en härlig grönsakssås. Blanda ihop kapris, oregano och persilja med olja till en pasta och bred på filéerna före du lägger ner dem i såsen. Servera ihop med ris och en krispig sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997

Fiskrullar i grönsakssås

Ingredienser

4 portioner
600 g  spättafiléer
2 msk  kapris
1 tsk  oregano
1/2   knippa persilja
1/2 dl  olja
2 krm  salt
1 krm  peppar
1   liten lök
1   vitlöksklyfta
1   zucchini
2   tomater
2 dl  gröna ärtor
2 tsk  salt
1/2 tsk  citronpeppar
3 dl  buljong (tärning + vatten)

Till servering

ris
sallad

Till servering

ris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

En väldigt blaskig rätt, kommer inte att göra den någon mer gång.

Ragnhild

2009-03-24

Testa liknande recept

Tapenadespätta i röd paprikasås
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatspätta med oliver
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kaprisfisk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dubbelstekta spättafiléer med sweet chili och ost
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spättarullar med pepparrot och rödbetor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dubbelstekta spättafiléer med kräftost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga