Fiskrullar i grönsakssås
Dessa välsmakande fiskrullar får extra god smak av att koka i en härlig grönsakssås. Blanda ihop kapris, oregano och persilja med olja till en pasta och bred på filéerna före du lägger ner dem i såsen. Servera ihop med ris och en krispig sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 1997
Ingredienser
4 portioner
600 g spättafiléer
2 msk kapris
1 tsk oregano
1/2 knippa persilja
1/2 dl olja
2 krm salt
1 krm peppar
1 liten lök
1 vitlöksklyfta
1 zucchini
2 tomater
2 dl gröna ärtor
2 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar
3 dl buljong (tärning + vatten)
Till servering
ris
sallad
Till servering
ris
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
En väldigt blaskig rätt, kommer inte att göra den någon mer gång.
Ragnhild
2009-03-24