Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Frasig fiskpinnar med en grön sås av yoghurt, fransk senap, citronjuice, smörgåskrasse och gurka. Lättlagat och aptitligt. Du serverar fiskpinnarna med kokt potatis och grovt rågbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Ingredienser

4 portioner
1 pkt fiskpinnar
1 ask smörgåskrasse
1 dl naturell yoghurt
1 msk fransk senap
1 msk citronjuice
1 st gurka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • För rinnig. Man bör nog låta yorgurten rinna av eller använda matlagningsyogurt. Lite vinäger och socker hade höjt den.

    Sven

Testa liknande recept

  • Fiskpinnar i baguette med fräsch sås
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fransk bondsallad med fiskpinnar
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskpinnar med fullkornsris
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bowl med fiskpinnar och mango
    Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad