Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Fiskpinnar i baguette, ett nytt sätt att servera de panerade fiskbitarna på. Med en härligt fräsch sås på äpple, ättiksgurka och gravlaxsås får du en helt ny smakupplevelse. Fiskpinnarna lägger du i baguetten med krispig sallad runtom.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Ingredienser

4 portioner
400 g fiskpinnar (Pommes Fish)
olja
4 små baguetter
1/2 gurka
några salladsblad

Sås

1/3 dl gravlaxsås
2 - 2 1/2 msk finhackat syrligt äpple
1 msk finhackad ättiksgurka
1 msk kapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Fiskpinnar med gremolatamos
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskpinnar med krasse- och gurksallad
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskpinnar med grönsakssås
Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fransk bondsallad med fiskpinnar
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskpinnar med fullkornsris
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bowl med fiskpinnar och mango
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad