Fiskkotletter med kryddig sås

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Fiskkotletter med kryddig sås

Fiskkotletter med kryddig sås är en riktig smakupplevelse med vit fisk som grund. Stek torsk, sej eller hokifisk och servera med kokt potatis och en härlig sås på lök, basilika, timjan, vitlök, ärtor och tomater.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 pkt torsk, sej eller hoki eller dyl (à 400-500 g)
2 gula lökar
1 kruka basilika
5 kvistar timjan
1 vitlöksklyfta
2 msk olja
1 pkt gröna djupfrysta ärtor (à 250 g)
1 förp krossade tomater (à 500 g)
salt
peppar
800 g potatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Använde såsen till en kötträtt bestående av Caj.P marinerad lövbit samt klyftpotatis. Hur gott som helst!!! Kryddade lite extra med cayennepeppar, vitpeppar samt salt. Jag hade inte heller i några ärtor samt glömde ha i vitlöken.

    Joakim

Testa liknande recept

  • Massamun med ärtor
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kotlett med gräddig pestosås
    Betyg 3.8 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad